Wednesday, November 10, 2010

photoshoot atau picnic sekitar Putrajaya-UPM

ingin mencari tempat2 photoshoot dan riadah terbaek sekitar Putrajaya & UPM??
ni aku ada upload gambar2 original drp lappy buruk aku neyh..s0 sape2 yang bercadang nak riadah @ photoshoot ngn membe2 n yang tersayang leyhla...kikikiki




Pullman lakeside


Pullman Lakeside dekat dengan PICC..kat cni ada pantai buatan,sape2 yang xpenah g pantai n nak rs feel g pantai bleh pg sni..scenery dia mmg AWESOME! :))






ni Bukit Expo...kat UPM.sape2 yang pernah jadi warga UPM mmg tawla tmpat ni katne..klau xnak masuk dr pintu UPM pn bleyh lalu MARDI Serdang...tmpat biasa ktorang joging dulu n kalau pagi2 photoshoot mmg cantik...layannn~



ni kat Taman Wetland Putrajaya...bagi sape2 yang suka memancing sambil picnic, leyh lepak cni...syokkk abiss! :)




 sila abaikan makhluk yang berbaju belang2 mcm kuda zirafah itu,...hihihi

ni kat Ladang UPM...korang pernah tgk cerita Semerah Cinta Stilleto and macam2 lg sbb aku lupe..diorg ada wat shooting kat cni..kat tp highway Plus jer..tp nak masuk kne dari susur masuk UPM la..tutup pukul 6 ptg ya..amek gambar mmg cantik sbb scenery mmg sgt2 AWESOME!!




pandangan dr atas menara pandang jauh..(igt2 lupa nama menara 2..hihi)

ni plak kat Wetland, menara pandang jauh...(bukan wetland yg tasik td ya sbb wetland ada 2)
tempat ni best sbb kt bleh tgk pemandangan area Putrajaya dr atas...not badla scenery dia..enjoy! :)

ada lagi tmpat2 yang disenaraikan tp lom upload gambar...entry ni akan diupdate..promise!

10 comments:

  1. suekrnya tgk view..saya ex-upm...mmg cantik pun view kat bukit ekspo ngn ladang tu

    ReplyDelete
  2. hehehe...ladang UPM mmg terbaek dr ladang kn? :)) syg xsempat amek gmbr kat ladang ms konvo aritu...lynn da lame grad? ada ms folo la sy..ngeeee~

    ReplyDelete
  3. wow...cntiknye..bleh ke orang luar masuk?? saye minta berfoto...kene bayar x?

    ReplyDelete
  4. kat mana?UPM ke putrajaya 2?sume free of charge! hehehe

    ReplyDelete
  5. lupa...ladang UPM x rsnya org lua boleh masuk..xbyr pn..mmg sgt2 nice klau wat photoshoot kat c2 :)

    ReplyDelete
  6. Hye! rinduu upm~
    Teringatmasa duluuu

    ReplyDelete
  7. azza UPM jugak ker..? samala rindu kat UPM..padahal baru je graduate.. :)

    ReplyDelete
  8. to anne..kat ladang UPM org lua kne bayar lor..coz ri tu pak gad sane bgtw kitorg..kne wat surat kebenaran..

    pic pertama and kedua tu pic aku snap an?? huhuhu

    ReplyDelete
  9. yeker...xtaw lak kne byar.hahahaha..ms aku msuk ritu guard 2 xckp pape lak.ho3..

    haah kot..klau xsilap aku amek dr folder 13 jan :)

    ReplyDelete
  10. ko xtesempak ngan org yg bebtul jage kot..pakcik kat ladang tu ke..die akan bgtw..

    yeah..mmg betul ler..pic ku..hahahahhahahaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...