Saturday, March 03, 2012

Kedai Barangan Perkahwinan

taw kat mane nak beli barang-barang kawin yang murah kat area Klang Valley ni selain Nilai 3? kalau korang duduk area Shah Alam, bolehlah berkunjung ke CT handicraft. beralamat di No. 3 (PT2258), Jalan Nelayan 19/E, 40300 Shah Alam. ok, landmarknya adalah De Palma Hotel. memang dah dekat dah 2. harganya yang murah setanding dengan harga pasaran di Nilai 3 memang menjimatkan kos pengangkutan Shah Alam-Nilai..

,



selain CT Handicraft kat Shah Alam, Fah Lean Floral di Balakong pun merupakan pemborong bunga2 tiruan dan macam-macam aksesori pengantin. beralamat di No. 2 & 2A, Jln 1/3, Taman Industri Selesa Jaya, 43300 Balakong. Fah Lean pon ok jugak sebab ada banyak jenis bunga sampai tak tahu nak pilih. tak payah susah-susah nak g Nilai utk beli bunga. hehe






ok kedai ketiga adalah kedai Romantika. bagi yang suka atau mencari tema English style, memang sesuai ke Romantika. pelbagai pilihan bunga-bungaan dan barang-barang perhiasan berkonsepkan English @ Vintage banyak di jual di sini. Romantika ada banyak cawangan dan cawangan di Shah Alam adalah di Plaza Alam Sentral dan Seksyen 14 berdekatan dengan DEMC (Darul Ehsan Medical Centre)




ok sampai sini dulu, bai~

6 comments:

  1. perghh bakal pengantin baru tgh buat persediaan nk kawen. wehuuu.

    ReplyDelete
  2. hehehehehe...ala adik ni,malu akak *blushing

    ReplyDelete
  3. bagaimana nak buat persiapan..tidak tahu sangat nie..tlg dan bantu....dah xlama lagi saya nak nikah

    ReplyDelete
  4. bagaimana nak buat persiapan..tidak tahu sangat nie..tlg dan bantu....dah xlama lagi saya nak nikah

    ReplyDelete
  5. Kedai kedai tu semua tutup pkul brape yee ??

    ReplyDelete
  6. Kedai kedai tu semua tutup pkul brape yee ??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...