Sunday, September 25, 2011

Potluck ex-h0usemateku

Semalam (Sabtu, 24 Sept) kitorang ex-ex housemate wat potluck bertempat di rumah sewa Cik Nor dan Cik Mas. sejak dah 4 bulan berpindah rumah ni, dah jarang da aktiviti yang kitorang buat sama-sama. dulu masa masing-masing duduk serumah, macam-macam aktiviti ada. tgk wayang, bbq, jogging. dll. tapi sekarang masng-masing dah malas. padahal rumah sekangkang kera je dekat pon. nasib baik raya kali ni, Cik Nor bagi idea utk wat potluck. aku bawak sup ayam and sambal kicap je. itupun sebab Pija and Nor request. tak tawla part mana yang sedap sangat sup tu. tapi yang penting LICINNNN kaw. hihi



maing-masing gelojoh time makan. sebab masing-masing kosongkan perut drp pagi macam aku. kiki. 

antara juadah potluck kitorang :

Soto Ayam
Laksa
Salad Buah
Sandwich
Puding Mangga
Puding Gula Hangus
Kuih-kuih Raya
Ice Cream
Nata de Coco
dan 
air sejukk

nota kaki : lapar bila teringat makanan semalam. =)

2 comments:

  1. Esok bawak untuk akak pulak

    ReplyDelete
  2. heheheh...nak masak tu yang agak kemalasan =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...