Monday, September 26, 2011

Voucher New York Skin Solution RM10 sahaja!


first time beli voucher by My Deal. saje nak cuba-cuba. lagipun tak mahal RM10 instead of RM600!. wat facial kat NY Skin Solutions kaww. tak taw nak pegi bila, tapi voucher ni valid sampai January 2012. lama lagi boleh fikir. tapi aku amek tempat paling dekat iaitu Empire Gallery, Subang. baik korang cepat-cepat beli voucher ni kat My Deal

notajarigemuk : dah lama angan-angan nak g facial yang sangat murah! hehe. kalau xnak pegi pun, xrugi. RM10 jer..

2 comments:

  1. Siap sedia la untuk buat investment ribu riban kat situ.

    ReplyDelete
  2. yeker??? xjadila camni..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...