Thursday, November 03, 2011

Daiso Japan kini di Malaysia

view dari depan kedai 

RM5 untuk semua barang!

menarik bukan? 

ni bukan Hinode Shop. tapi Daiso Japan. 
kedai ni ada jual macam-macam-macam barangan dari Jepun. first time aku g kedai ni masa window shopping kat Sunway Piramid. kedai ni betul-betul depan kedai Living Cabin. memang syurga membeli belah utk aku yang suka sangat barang comel-comel ni. 






kalau boleh nak belek satu persatu barang yang dijual kat kedai 2 kaww. comel-comel dan semuanya pada harga RM5! encik lelaki pun dok shopping kat Daiso. shopping apa? besela..span basuh kete, charcoal utk kete, n tah apa lagi yang berkaitan kereta dia beli. aku beli alas duduk je sebab masa 2 rambang mata sangat sampai tak taw nak beli apa kaww. kita layan gambar yokk. ihsan Google.

nak pegi lagi nak pegi lagi! 

nota kaki : angan-angan nak bukak kedai macam 2 satu hari nanti boley?

4 comments:

  1. Murah. Sikit2 beli tak tersedar bil dekat RM100.

    ReplyDelete
  2. betol2...tp anne rambang mata sangat smpai xtaw nak beli ape. boley gitu?

    ReplyDelete
  3. sebanrnya harga dia tak murah. mahal. dia guna psychology. last2 ent up paying rm100. macam hanger, alatan plastik, semuanya mahal sebenarnya. cuma daya tarikannya meletakkan barang2 yang jarang kita jumpa. sebabtu kita rasa murah. tapi sebenarnya mahal.

    ReplyDelete
  4. For all you SCANDAL FANS out there, there's an upcoming J-Pop Concert on the 1st of December 2012 at the KL Live - Concert Hall.

    The Concert is in line with the 30th Anniversary of Look East Policy between Japan & Malaysia which is part of a yearlong celebration being held and the concert showcases Japan’s current Top Female All Girl Band – “SCANDAL” in their SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 CONCERT.

    The concert which starts off at 8.00pm will also feature one local opening act under the same music label.

    This is first time, the artiste known as SCANDAL will be performing in Malaysia and it will be a great opportunity for all their Malaysian Fans to catch them performing LIVE here. The Concert will be part of their promotions tour for the Album “Queens are trumps - Kirifuda wa Queen” which will be launched by SONY Music Malaysia on the 1st week of November 2012.

    Tickets can be purchased online or at stores via: www.ticketpro.com.my.

    For more details on the band, please visit their Official websites at:

    SCANDAL Official Webpage:
    http://www.scandal-4.com/

    SCANDAL Official YouTube page.
    http://www.youtube.com/SCANDAL4VEVO

    SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 - FB Event Page at: https://www.facebook.com/events/408193585901226/.

    SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 - Official Events Website: http://www.pipiluv.com/index_files/scandalspecial.htm.

    Hope to see you all there!

    Take care and help keep supporting SCANDAL!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...