Tuesday, December 13, 2011

Engagement of Maria Elena & Asfirdaus

 jom layan gambar. even mereka tak kenal aku, tapi takpelah aku kenal mereka. fyi, Asfirdaus ni abang kepada Fatin Liyana dan rupa-rupanya jugak beliau ni kawan sekolah budak class aku dulu. kecik betol dunia. motif?





tahniah Maria Elena dan Asfirdaus. korang memang sweet couple ever. tak sabar nak tengok wedding diorang plak nanti. mesti sweet je.
kredit to : Maria Elena

notakaki : berdebar tunggu giliran aku plak. jeng jeng jeng

4 comments:

  1. da engage da diorg..hehe..x lama lagi nak kawen da tu..semoga kekal.

    ReplyDelete
  2. sama cantik sama padan kan?

    ReplyDelete
  3. kinoskoko : 2lah...semalam ada org post video kat fb.sweet sgt =)

    ReplyDelete
  4. noraim : yup. dan sama2 sweet.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...