Tuesday, May 15, 2012

B2B : Voucher Untuk Facial dan Spa


buat pertama kalinya aku sangat beria-ia untuk survey saloon untuk facial. En Lelaki la ni sebok suh aku wat facial. aku dahlah tersangat naif bab-bab facial ni kan. semalam g Plaza Alam Sentral, kebetulan ada Health & Beauty Week kat ground floor. 

saje la usha-usha kat situ dan kebetulan nampak seduisant. tak taw kenapa berminat dengan saloon ni. harga promosi pun tak mahal. 1st trial utk facial RM38. eye treatment kena tambah lagi RM18. aku beli voucher utk En Tunang sekali. 

masa mula-mula tanya pasal facial 2, terus consultant 2 ajak aku duduk n scan kulit aku. bila tengok sel2 kulit sendiri kat komputer, rasa geli sangat. sebab ada white head, black head, minyak-minyak n lain-lain lagi. aku berminat nak buat body slimming & whitening treatment. 1st trial RM98 utk fully package. so total yang aku bayar RM 192. tak sabar rasanya nak wat facial untuk pertama kalinya dalam hidup. kesian kan? haha. oh lupa seduisant ni banyak cawangan. tapi cawangan yang terdekat dengan aku adalah di Shah Alam, Seksyen 7. nak lebih clear lagi, atas butik Avon. 

p/s : mood kawen lagi :)

2 comments:

  1. cuba jenguk kt groupon banyak pakej yg murah2 tau

    ReplyDelete
  2. dah tengok jugak..tapi malas lak nak beli2 online ni..heeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...