Monday, May 14, 2012

Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang, Taiping


penah rasa mee udang dengan saiz udang yang sangat giant? semalam pas balik dari wedding Ummi a.k.a officemate kat Taiping, aku terus ajak En Tunang g Kuala Sepetang. kalau korang nak g, make sure Mee Udang Mak Jah. 

amek je signboard menghala ke Kuala Sepetang. agak-agak taktaw mane Kuala Sepetang, tanya je kat awek cantek kat Plaza Tol Changkat Jering 2. nanti korang nampak signboard Mee Udang Mak Jah setiap beberapa km. istimewanya Mee Udang Mak Jah ni sebab udangnya sangat besar untuk harga RM 11 untuk 1 mangkuk. kalau nak udang saiz biasa, hanya RM7. tak mahal kan? 

kuah mee udang ni memang sangat sedap. aku tanya En Tunang sedap tak? dengan takde perasaan dia cakap tak taw. haha hampeh


 Mak Jah

 RM 11 untuk mee udang special

 jangan terliur ok...yummmmyyy memang sedappp

model tak berbayar. 

abaikan muka yang da xbape nak cantik 2. maklumla owner blog ni mmg tak cantik pun.

pada mereka yang nak rasa mee udang Mak Jah ni, tak perlu susah-susah ke Kuala Sepetang. Mak Jah dah buka cawangan mee udangnya kat Wangsa Maju, KL. yeayy pasni kita boleh pegi ya.

ok, ni alamat penuhnya. 
No. 22, Jalan Wangsa Delima 10, 53300, Wangsa Maju KL.

selamat mencuba! :)

7 comments:

  1. wah..udang dier!! nyum2!

    ReplyDelete
  2. taw xper...sodapppppp!!!

    ReplyDelete
  3. Memang terliur kat udang tu

    ReplyDelete
  4. haah kak..n yang snap gambar ni pon sampai sekarang terliur

    ReplyDelete
  5. knp almt tu almt kl??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...