Monday, July 02, 2012

Setiap Pertemuan Pasti Ada Perpisahan

Arini rasa takde mood sangat. Sebab dapat berita mngejutkan semalam (read as malam tadi). Ala bukan berita apa pun, Cuma berita housemate akan pindah keluar dari rumah malam tadi jugak. B4 this memang aku dah taw yang dia nak pindah sebab nak cari rumah dekat dengan tempat kerja. Tapi takdelah so sudden macam ni. Kitorang dah lama jadi housemate. Dekat setahun jugakla. Tapi baru 2,3 bulan ni rapat.
Sebelum ni memang dia jenis buat hal sendiri je. Sebelum ni jugak housemate terbaik aku, Rini keluar rumah awal bulan 6 aritu sebab kawin. Memang terasa kehilangannya sangat-sangat. Terase sebab dia suka membebel macam makcik-makcik. Haha. Tapi sekarang umah tu dah sepi seorang perindu. Ewahhh. Aku duk dengar orang bebel kat radio jela.
Pepagi tadi housemate mesej suh bangun and iron baju. Paling sedih bila dia cakap
“anne take care taw”.
Betul kata En Tunang, setiap pertemuan pasti ada perpisahan.
notakaki : aku memang gembeng. uhuhuhu

6 comments:

  1. terjalan2. sekali tgk awk pon b2b erk. so preparation cm ne. eh beno nye nak komen psl story kat atas. hehehe. perpisahn dunia itu sementara.masih lagi ble berjumpe insyaALLAH perpisahan mati itu kekal selamanya.

    ReplyDelete
  2. jgn sedih2 ye ;)
    nanti tak lama dah ade housemate baru kan :p

    ReplyDelete
  3. @kak Nurul : huuu sedihhh

    ReplyDelete
  4. Zaujah : betol3...tapi anne mmg kuat nanges..huuu..preparation so far dah 80%. hehehe

    ReplyDelete
  5. ciksusu : yang tu roomate..heeeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...