Friday, August 10, 2012

B2B : Pelamin dan Baju Resepsi

lebih kurang 5 minggu je lagi sebelum majlis. rasa macam tak cukup masa je sebab banyak itu ini yang tak siap lagi. hmmm. aritu lepas hantar borang nikah kat Pejabat Agama Muar, ajak En Tunang ke Butik untuk tengok baju. aku dah decide nak amek baju dress kaler cream and b4 this pun En Tunang macam setuju je. excited tgk baju tu yang pada aku comel. tak tawla pada org lain. sampoai kat butik, aku sruhla En Tunang browse around dulu kot-kot ada baju lagi yang dia berkenan sementara aku g try pakai baju dress tu. 

bila aku pakai dress tu n tunjuk kat dia, dia macam tak terpesona pun tgk aku pakai. haha apakah. pastu suruh plak try songket biru and tetibe dia berkenan. memang cantik songket biru 2. tapi lari dari tema. sedeyh woooo..macam nak lari jauh-jauh je. 

aku da plan wana pelamin wane pink n pepel then  baju wane krim. tup3, En tunang nak baju songket biru macam kat bawah ni. and aku rasa cam down giler sebab aku ske sangat da pelamin yang aku pilih tu. nanti aku tunjuk gambar pelamin yang lebih kurang sama designnya. 



aku macam nak kekalkan je wane pelamin tu tapi pakai baju songket biru. agak-agak ok ke? hmmm

2 comments:

  1. jadi kontra la pulak kan ;)
    tapi maybe boleh selit warna biru jugak kat pelamin..
    light blue k bg balance ;)

    ReplyDelete
  2. ok jugak rasanya..
    quit kontra.
    mmg menyerlah pengantin :)
    tp mgkn blh tmbh lantern biru2 light ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...