Tuesday, September 11, 2012

Last update



Assalamualaikum. insyaAllah, ni last entry aku sebelum menamatkan zaman bujang. ececeh. maaflah tak boleh nak hapdate blog kat umah kg sebab line Digi takde. huk3..lately ni nak hapdate pasal persiapan kawin pun dah malas. masa mula-mula tunang dulu bukan main beria kan? 

setiap orang yang akan berkahwin akan melalui fasa-fasa macam tu. kejap happy, kejap sedih, give up, stress, malas nak layan, lantak kaulah dan lain-lain lagi. ok, sekarang aku dalam mood happy plus bahagia. heheh haruslah kan??

macam tak percaya je hujung minggu ni jadi wife. hehe. ramai orang tanya apa perasaan? aku cakap " tak taw sebab tak rasa lagi apa-apa perasaan". boleh macam tu? tapi semalam bila tengok baju nikah aku dan encik tunang yang dah siap, rasa betul-betul bahagia. padahal tengok baju je. pelik kan? 

oklah..insyaAllah aku akan hapdate entry baru setelah bergelar isteri nanti. ececeh. ows mestilah review majlis perkahwinan aku kan. taktawlah macamana keadaan majlis aku nanti tu. tunggu taw :)

6 comments:

  1. akak, selamat pengantin baru. :)

    jgn lupa letak gmbr eh?

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin bru...gmbar bnyak2 tau nnti...

    ReplyDelete
  3. tahniah.selamat pengantin baru
    xsabar nak bc entry selepas kahwin

    ReplyDelete
  4. waahh..selamat pengantin baru!! :)

    ReplyDelete
  5. weeee ...
    selamat pengantin baru yer..
    1 by 1 B2B nk nikah .. heheee..

    pic mesti byk2 tau..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...