Friday, September 20, 2013

Happy 1st Anniversary Sayang


16/9/13 bersamaan Isnin a.k.a cuti Hari Malaysia..alhamdulillah dah setahun kami bernikah and hadiah paling bermakna Allah kurniakan adalah si bujang tecik, Khaleef Fayyadh. Semoga cinta kita berkekalan hingga ke syurga hendaknya..aminnnn 


 

 

   

Kami celebrate di Tony Roma's The Curve. Itupun setelah drama berlari-larian di atlas jalan raya. Plan sume hancusss. Memula en asben da wat reservation kat restoran makanan itali kat Ciao Ristorante pkul 8 malam. Bila sampai and tengok menu macam was-was (faham kan??). So terus cancel and g ke 1 Mont Kiara sebab nak g ke Tony Roma's kan. Sampai sana boley tak kedai tu tutup???? So citer dia memang keluar cari tempat Lainla. Akhirnya sampai jugak ke The Curve slps adengan masam2sayang-salah jalan and jem samadengan membazir minyak kan. Ok sampai The Curve pukul 9 malam dengan perut yang berkeroncong. Wahaaaaa

Cukuplah cerita perjalanan sempena anniversary aku yang pertama. Yeehaaaa!








2 comments:

  1. Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...