Tuesday, October 26, 2010

*Cerita di Ofis*

Dulu b4 dapat keje tetap...slalu aku fkir,klau aku dapat offer kat mana2 company...aku accept jer..skrg aku da de keje tetap..ble da masuk lak..mle2 dgrla yg org ni gitu gini..org ni mcm ni mcm 2..bla bla bla..aku fkir +ve ag sbb semua 2 aku dgr dr mlut org...besela mana2 orgnization pn mst ada politik and kroni2 trtentu..aku set dlm mind," xpe,aku xksah dgn sumer 2..mane2 pn sama" agpun aku xd pnglman lagi..tp ble da dkat sbulan kat cni...makin byk lak bnd yg aku dgr..terkena plak kat btg idung sndiri 2..mmg bengang gakla..yela,ble dgr org tu org ni xwat kejer..n keje dia kt kena take over...pdahal kt xd kaitan dgn kejer 2..

Dulu ms mle2 msuk leyh ag terima..yela,kt pn baru mle keje kn..tlg2 gakla..tp skrg makin sakit pale...bygkan aku yg keje bru sbulan da mcm ni...yg btahun2 2???? wow!! baru taw skrg...susah rpnya berurusan dgn customer..sakit kpale ni even aku cme tlg angkat fon dr customer...sakit telinga wooo dgr cstomer marah2...tp xleh salahkan mereka gak sbb customer always right! n cbe bygkan kt kat tmpt customer 2...mestilah bengang bila bnd yg kt nk gne/bli xdpat n bnd 2 urgent...bkn skali dia kol,1 hari dekat 10x..sakit telinga x???? hadoiiiiiiii....pastu burukla nama company..hrmmmm~

2 comments:

  1. aku nk wt complain gak..aku xsuke la ngan ko..ko xbwk pon aku nek kete ko..hahahaha

    ReplyDelete
  2. mun...ko salah entry ni.hehehehe..
    aku bwk kete pn,kne akem ada sblah..still xbrani sgt.taw jela s.alam ni mcmcmana jalan dia..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...