Wednesday, March 07, 2012

Selamat Menjadi Puan ya Munira Mohamad!


Selamat Menjadi Puan ya Munira Mohamad!

waahhhhh takde moodnya nak menaip. tadi dah taip panjang berjela berkenaan entry ni. tup2 bila nak publish. keluar blog not found! entry plak tak save. 
waaaaaaaa tension-tension!!!!
baru nak happy-happy menulis pasal housemate aku ni ha. 
takpelah xde rezeki, nak wat macamana kan :(

FYI, housemate aku si Ira ni akan melangsungkan pernikahannya pada 11 Mac 2012 ni di Terengganu. lelaki pilihannya adalah Wan Mohd Nazram. tahniah Ira!. memang excited tengok dia buat persiapan kawen. lagi-lagi masa buat doorgift. memang comel sangat ok! fake muffin yang dibuat daripada towel mini. lepas majlis Ira ni belangsung, Rini plak akan tak place hall rumah kami tu sebab majlis dia bulan 6. 
lepas majlis Rini berlangsung pulak, aku yang akan take place hall tu. haaaa ikut turn yaaa. wahhh tak sabar plak tengok Rini buat persiapan kawen. apa lagi yang aku boleh tiru ya? heeee. 

1 comment:

  1. wei..haha...ada cite aku...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...