Saturday, April 20, 2013

Shopping Barang Baby di Manjaku, Bangi

ni gambar last week kalau tak silap. alkisah tersebutlah kisah. mak mertua aku dok tanya-tanya bila nak beli barang-barang baby? aku cakaplah next gaji ni insyaAllah since En Asben cakap beli sekaligus nanti pas gaji. tup tup MIL cakap "g beli barang baby Ahad ni. nanti mak bagi duit". (masa cakap ni hari Jumaat). aku macam eh eh takpelah mak. (dalam hati..syukurrr..hehehehe)

so pagi Ahad tu, MIL terus hulur duit sruh beli barang-barang. aku macam terkejut jugakla kan sbb dia bagi agak banyak.  so shoppinglah aku n asben ke Manjaku Bangi. review aku mengenai barang-barang di Manjaku Bangi agak not bad. macam-macam hade. harga pun ok and tak bape mahal. masa first-first masuk kedai tu macam taktaw nak beli apa even kat tangan dah de da list barang-barang baby. aku macam tergamam tgk barang baby yang banyak kat kedai tu. 


towel, receiving blanket, barut, cover spare utk pillow & bolster

Baby Wipes, Baju and seluar, mittens & booties, and losyen, and bedak segala bagai

Hasil shopping di Manjaku sumbangan MIL. terima kasih mak :)
p/s : sorry kalau entry-entry lepas ni asyikla citer pasal shopping. heeeeee


2 comments:

  1. same le kite... saye gi shopping kat manjaku bangi masa sabtu baru ni... mmg best sgt... sebab mcm2 ade... complete set le.. pas tu byk choice lak tu... + bile guna membercard, leh dapat extra diskaun lagi... :)

    ReplyDelete
  2. layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    hamper barangan bayi pada harga berpatutan..utk diri sendiri @hadiahkan kpd kenalan..

    maaf tumpang iklan

    (alat senaman utk kempiskan perut pun ada dijual..kegunaan lps besalin nti..kurus kembali)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...