Tuesday, May 07, 2013

Pigeon Sakura Baby Toiletries Set (Trial Pack)

aritu cam gatal tangan hantar soalan kat Pigeon untuk tanya camne nak dapatkan free sample Sakura Baby Toiletries Set. ala yang aku dok citer kat SINI. aku ada review-review jugak kat blog-blog camne diorang dapat free sample ni. rupanya Pigeon bagi random depends pada blog yang terpilih. maybe ada blogger yang mempunyai masalah tentang nak guna brand apa or kulit baby sensitif ke hape kan. ni soalan yang aku tanyakan kat Pigeon punya page. hehe


dannnnnnnnnn..tak sangka pulak yang staff Pigeon ni reply dan dia cakap diorang akan bagi set tu and tanya bila due date baby aku lahir. haishhhh tak sabar pulak kite. 



pastu terus gtaw En Asben yang Pigeon akan bagi sample Sakura Baby Toiletries Set 200ML. jawapan yang diterima, " waaaaaaaaaaaaa...kalau taw, takyah beli aritu". huhu ingat baby mandi sebulan sekali je ke? hehehehehe


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...