Tuesday, September 03, 2013

Khaleef Fayyadh 2 Bulan 13 Hari

Lama giler rasa tak hapdate blog. memang tak sempat nak menaip panjang-panjang camni. Ni pun nasib baik ada kelapangan sikit kek opis den. Kalau kat rumah memang takdan la nak menaip. Baru onl9 kejap, khaleef da nanges. Huhu. Satu lagi, penyakit malas bermaharajalela. Malasss sangat nak hapdate blog (kalau cakap MALAS dari tadi kan senang)

Alhamdulillah, arini 3/9/2013 khaleef dah berumur 2 bulan 13 hari. Dah banyak dah akal dia yang aku perasan. Sekarang dah pandai ajak borak dah. Macam faham je apa orang cakap kat dia. pastu dah pandai mintak dukung. Hehe comel je. kalau kita dah agah-agah tapi tak jadi dukung, terus muka seposen. Pandai dah dia, umur baru 2 bulan. 2 minggu lepas timbang berat dah 5.3 Kg. taktahulah sekarang ni dah berape. Patutlah terase semangat badan masa dukung dia. sampai lenguh-lenguh tangan ni. Susu pon kuat. Sekarang ni dah minum susu formula sepenuhnya. Kenapa tak bagi susu badan? Soalan cepumas yang kadang-kadang buat aku stress. Bukan sengaja taknak bagi, tapi adalah sebab-sebanya yang tak dapat aku ceritakan kat sini. Panjang ceritanya and tak boleh dipendekkan. Myb rezeki dia untuk minum susu ibu sekejap je (mood sedih ni). Takpelah, susu formula pun susu jugak kan. semoga anak ibu membesar dengan sihat ya. Aku bagi susu Enfalac A+


Oklah, cukup dulu untuk intro pagi ni. Semoga aku masih ada mood untuk update entry seterusnya. Wohaaaa. Layan dulu gambar budak tecik ni.







2 comments:

  1. besar da khaleef:) ikut muka sapa ni kak anne?^-^

    ReplyDelete
  2. salam,
    ai saya ida newbies blogger
    baru follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    p/s:tomei nye khaleef rase nak gigit je pipinye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...